Domowe przetwory z mięsa
Poszepczyński, Władysław, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Rok wydania: 1985
Mięso kucharstwo i przetwórstwo.
dostępne:
0 z 1
Autor
Poszepczyński, Władysław
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Domowe przetwory z mięsa
ISBN
83-204-0730-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1985
Objętość
107, [5] s. :
Rozmiary
14 x 21 cm.
Hasła przedmiotowe
Mięso kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 8320407303
100
%a Poszepczyński, Władysław
245
%a Domowe przetwory z mięsa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1985
300
%a 107, [5] s. :
%c 14 x 21 cm.
650
%a Mięso
%x kucharstwo i przetwórstwo.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
920
%a 83-204-0730-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 9419
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/04/25
Termin zwrotu: 2024/04/25